pühapäev, 7. jaanuar 2007

S.Ööbik ja P.Isik

Reedel täitsin ühe valimiseelse lubaduse (või siis uusaastalubaduse - siiski ühe ma iseendale andsin) ja käisin hambaarsti juures. Korraline kontroll, ei midagi pakilist. Vaadati siis mu hambaid ja juhtus midagi enneolematut. Hambaarst hakkas mind korras hammaste eest kiitma. See on nüüd kindlalt esimene kord elu jooksul. Alati on olnud reaktsioon pigem vastupidine - toores ja ropp sõim ning õelad kommentaarid katkiste hammaste pärast. Nüüd siis soovitati rohkem lutsukomme süüa ja vähem hammaste eest hoolitseda. Muidu jäävat nad töötuks ja rahatuks, kui kõigil patsientidel hambad nii korras nagu minul.
Einoh... Päris meelitav olukord. Aga arvestades, et sellise seisundi saamiseks on kulunud mitmeid käike sama arsti juurde, siis oli pigem tegemist enesekiitusega. Töö kiidab tegijat. Las kiidab, arst on tasemel.

Päeva soovitus: kui soovite enda ümber kogunenud ebameeldivatest inimestest vabaneda, hakake rääkima hambaravi teemadel. Mida detailsem on jutt, seda kiiremini isikud su lähedusest lahkuvad. Aga ettevaatust, mõnigi meeldiv inimene võib ka minema hiilida. Ja seda me ometi ju ei taha?

Lähipäevade ilmaennustus: jutud talve vahelejäämisest on nüüd küll ennatlikud. Ega tali taeva jää. Need, kes juba kevadkülvile on mõtlema hakanud, kannatagu veel natuke...

Kommentaare ei ole: