pühapäev, 21. jaanuar 2007

Naudingute aeg

Eile hommikul ei tekitanud eesootav sõit Viljandisse mingeid ootusi ega emotsioone. Ei osanud ühest üksikmängust midagi karta ja loota. Osaleda otsustasin ka alles sel nädalal ja peaasjalikult lihtsalt austusest Viljandi individuaali korraldava seltskonna vastu. Eelmisel aastal saavutasin 8. koha ja seda saavutust lootsin korrata. Insu & Co korraldatud mäng paistab alati silma oskusliku reklaami ja korraliku eelregistreerimisega. Seetõttu oli ka osalejaid täiesti arvestatav hulk - 44. Väärt järelikult kuulumist Eesti indiviaalkarika etappide hulka.
Mäng kujunes aga pauguks luuavarrest. Eks ikka ise tulistasin. Pärast 15 küsimust ehk 3 vooru asusin juhtima ja enam kohta ei loovutanud. Võit!
Vahepeal küll lõi vaim kõikuma, kuid seekord oli selline ebalus ainult ajutine. Võita individuaalkarika mäng on ikka väga uskumatu tulemus. Ei usu ise ka veel. Mis üksikmängija mina olen?
Tavaliselt on üksikmängudel osalemine üks kannatuste rada ja ma nean ennast, et miks ma pidin siia või sinna ronima. Pole peaaegu üldse enesekindlust ning mängulusti on ka kõvasti nappinud. Eile oli mõlemat parajal määral ja tõsiselt mõnuga mängisin.
Tasus ära! Tänud korraldajatele siinkohal. Tegite OK mängu ja need, kes teie kallal virisevad, peaksid meelde tuletama ühe staarmäluri üleskutset arenemisvajaduse kohta.
Mängujärgne õhtu kuulus kaasvõitleja Arko sünnipäeva tähistamisele. Peamiselt sisustas õhtu sõnamäng Scrabble, mida saatis hea muusika. Biitlid, Orelipoiss ja Diskreetse Mango Trio. Ning muidugi eilse õhtu suur leid Köök. Igatahes õhtu sisustus kuidagi märkamatult ning sama märkamatult sai õhtust varajane hommik. Muidugi on sellistel puhkudel oma osa seltskonnal, mis oli küll väike, aga see-eest mitmekordselt tubli. Eriti peab siinkohal kiitma Erri ja Marri. Te olete maailma lahedaimad kaksikud! Ja ärge unustage kunagi tänase loosimise võidunumbreid! Ja seda, et Tõrvas on igavesti lahe! :)))
Varahommik tähendas koduteed läbi üha tiheneva lumesaju. Igatahes oli väga lahe. See, millest terve talv on puudus olnud, oli nüüd ühe hetkega päral. Ja muudkui sadas ja sadas ja sadas ja sajab hetkelgi.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Tänan kiidusõnade eest, armas sõber!