kolmapäev, 28. veebruar 2007

Kauneim linn on Eestis Tartu...

Täna pärast võidukat mälumängu (blondiinid tegid seda jälle!) koos oma võluva kaaslasega läbi linna minnes sain järjekordse tõestuse asjaolule, et elan maailma parimas ja põnevaimas linnas. Treffpunkt kaubamaja juures liigub alati palju huvitavaid ja vähemhuvitavaid inimesi. Täna kohtasime seal noort neidu, kes astus pikema jututa meile ligi ja kinkis kummalegi nõudepesusvammi. :-)
Esimene hetk oli küll kiire kaitsereaktsioon, sest selline külje alla ujumine seostus kohe eelseisvate valimistega ja mingit mõttetut klantspilti nüüd küll ei taha saada.
Aga koheselt selgus, et tütarlapsel oli tõesti väga üllatav kingitus. Kingituse juurde käis ka kõlavahäälne üleskutse: "Olge puhtad!". Kui me küsisime, et miks selline huvitav kingitus, siis oli vastuseks, et lihtsalt niisama sünnipäeva puhul.
No täitsa lõpp, kuidas on võimalik mitte armastada linna, kus elab selliseid lahedaid inimesi. Mul on küll hetkel väga mõnus meeleolu. Tuleb sulle tänaval inimene vastu ja kingib sulle svammi.... :)))))))
Õnne sünnipäevaks sulle, kaunis tundmatu!

Kommentaare ei ole: