teisipäev, 28. november 2006

Töömaratoni vahefiniš

Nüüd sai siis lõpuks Ristsõnastiku toimetamistöö tehtud. Muidugi on pea täis mõtteid, et midagi jäi tegemata või kuskile jäi miski viga sisse, aga suva sellega. See töö on siiski rõvedalt mahukas, et seda veel kord üle vaadata.On nagu on.
Nüüd veel paar mälumängu valmis treida (hiljemalt homme õhtuks 40 küsimust, kas keegi näeb miskit probleemi?). Ja muidugi üha kasvavad pakid õpilaste töid ja arutlusi. Peabki vist 10 A kontrolltööd ette võtma.
Muidu head tuju hakkab häirima asjaolu, et osad on hetkel juba sihtpunkti jõudnud. Damn! Nüüd tunnen, et olen täiega kade! Oleks pidanud ikka ülemused fakti ette seadma ja täna varahommikul ise ka lennuki peale astuma! Aga hoidke alt, neljapäeval tulen järele ja teen kõike erilise kire and innuga! Entusiastlik Busykiskja!
Päeva meeldetuletus: Kas keegi teab midagi minu lennukipiletitest ja reisikindlustusest? Amsterdami intsident on veel suht värskelt meeles! Õigus, kindlustus on mapi vahel (kus mapp on, kui küsida tohib?)ja pilet üldse virtuaalne. Huhh, vähemalt üks asi vähem, mille pärast närvitseda!

2 kommentaari:

Capelli ütles ...

Kahjuks pole eesti keeles sellist sõna nagu suht ja ka suhtkoht - edaspidi kasutame neid SUHTELISELT vähe, eks ;) ?

busykiskja ütles ...

OK!