neljapäev, 3. jaanuar 2008

Beibenduse lainel

Kuna täna tuli teha koormustesti, siis loomulikult kargas eile pähe, et selleks sobilikku ja sportlikku rõivastust mul ju ei ole. No mis seal's ikka, läksin oma lemmikspordipoodi (ei hakka reklaami tegema, aga poe nimi algab R-tähega :P ) ja kiusasin sealseid müüjaid. Lühikesed püksid - sai kiiresti ja mugavalt, treeningtossud - no mõnevõrra rohkem pusimist, aga siiski olemas. Tossudega muidugi murdsin kõiki oma põhimõtteid ja endale antud lubadusi - ostsin valget värvi jalavarjud . Väga beibelikud ka. Muidugi pole ühel tavalisel beibel jalanumbriks 44, aga ikkagi. Ja ega mina pole süüdi, et need nii hästi jalga sobisid.
Kui püksid-tossud olid kiiresti olemas, siis edasi läks juba täielikuks beibetamiseks. Nimelt kus siis toss ilma sobiva sokita kõlbab ja sokipaari valimisele kulus rohkem aega kui muu kraami ostmisele. Ilge eputamine. Blaah...
Ja nagu nimme kargas just pähe uudissõna: BEIBKOND - ühist elamist jagavad (ühe katuse all elavad) beibed. Või siis beibedest koosnev leibkond. Kui niimoodi edasi läheb, pean ka ise end mõne beibkonna liikmeks möllima.

Kommentaare ei ole: