pühapäev, 2. detsember 2007

Häirivatest pisiasjadest

Paar päeva tagasi koju tulles otsustasin võtta (nagu tavaliselt) esimese asjana trepikojas asuvast postkastist ära sinna päeva jooksul pandud reklaamid, kirjad jne. Avasin võtmega kasti ukse ja see jäi kuidagi imelikult lääbakile rippuma. Et mis nagu toimub? Arusaadav... Eks keegi oli ilmselt käinud kaste inspekteerimas ning minu kast, kui kõige kindlamini lukus püsiv, sundis kasutama ultimatiivseid abinõusid. Ju siis aeti sõrmed pilust sisse ning tõmmati lihtsalt uks hingedelt. Õnneks mitte küll täiesti katki, aga ikkagi ja postkasti sisu (vähemalt üks tellitud ajaleht) oli ka koos "kontrollijaga" lahkunud.
Ehhh... Loomulikult polnud mul midagi targemat teha, kui seda õnnetut postkasti remontida. Käik majaomaniku juurde, et informeerida teda majas toimuvatest sigadustest, ei olnud ka kuigi tulemuslik. Mis see vanainimene ikka peale oskab hakata.
Täna tegelesin tunnikese kasti lappimisega. Vähemasti on see nüüd jällegi enam-vähem korras. Muidugi mingite Heraklese trikkide suhtes on ta endiselt kaitsetu. Mis see siis nüüd tähendab, et ma ei või kindel olla, et kirjad või muu post kohale jõuavad. Eks tuleb igasuguste tellimistega tõesti otsad kokku tõmmata. Sest varastele pole ka mõtet sponsoriks olla.

Kommentaare ei ole: