teisipäev, 17. juuli 2007

Ameerika imed j2tkuvad

Oma koolituskaaslaste jaoks oleme endiselt t6elised imeloomad. Elame ikka t2iesti teistsugust elu. Ja sellise teistsugususega p6rkume kokku igasugustes olmesituatsioonideski. Eile l2ksime Indrekuga seda pyhap2eval saamata j22nud pudelit ostma. Ostsimegi veini 2ra, kuid Indrekul tekkis kassas ootamatu t6rge. Aru ei saanud, milles point. Tydruk kassas vaatas seda ID-kaarti ning oli segaduses. Alles hetke p2rast selgus t6de. Nimelt ei saanud ameeriklannast myyja kuidagi aru, kuidas inimene saab olla syndinud 23. kuul. Nemad kirjutavad oma daatumid ju nii, et kuu on enne ja siis alles kuup2ev. Mina oma kombinatsiooniga veel kahtlust ei 2ratanud. J2id m6lemad 12 piiresse.
Koolitus on siin t6esti v2ga intensiivne. Alustame hommikul kell 8 ja l6petame 6htul kell 8. V2ga palju ryhmatood, diskussiooni jne. Pluss lisamaterjalid. T2nane p2ev on siiani huvitav olnud - meile k2is esinemas yks L6una-Carolinas elav endine koonduslaagri vang. Ehkki loos polnud midagi enneolematut, oli papil kaunis hea huumorimeel, mis muutis tema kuulamise ysna kergeks. Samuti oli telefonikonverents teise survivoriga, kelle m2lestusteraamat on yhtlasi meie kohustusliku kirjanduse hulgas.
Varsti alustame oma ettekandgea Eestist ja meie koolisysteemist. Loomulikult r22gime ka holokausti 6petamisest.

PS! Selle ylikoolilinnaku sookla toit on oluliselt maitsvam, kui enamike toidukohtade menyys pakutav ning paar p2eva olen tundnud, et k6ht saab just sellise koguse toitu nagu vaja. Veab vist nii v2lja kyll, et Ameerikast naastes 10 kilo raskem ei ole.

Kommentaare ei ole: