pühapäev, 28. oktoober 2007

Insomniac

Ei tule und. Pole ka muidugi väga sügav öö. Aga tavaliselt sel ajal ma juba magan. Reeglina sügavalt. Kool on ses suhtes vinge uinutaja. Hommikuti tuleb ärgata väga (rekord on vist 5 hommikul). Sellele järgneb päev täis rabelemist ning õhtuks on sellise parajalt tühjaks pigistatud sidruni tunne. Hea on aga selle juures asjaolu, et miskit une ootamist ega lammaste lugemist ei ole. Enamasti on paari minutiga unenägudemaa käes.
Aga praegu on vaheaeg. Homme on küll esmaspäev, aga harjumuspärast hommikust ärkamist pole. Ei ole ka mingeid hommikusi kohtumisi-kohustusi. Ainult pärastlõunased. Seetõttu võib arvuti taga istuda ja töötada. Mitut jumalat teeniva inimese rõõmud :). Siiski on tehtav rohkem fun, kui mingi ränk kohustus. Ja pealegi võib asja lõdvalt võtta.
Südaöö. Vaikne on. Kõik valmistuvad juba uueks nädalaks vist. Tuba on soe. Meeleolu on hea. Kannutäiest joodud teest. Ostsin hommikul poest maitsmiseks uue Gurmansi tee (kunagi peaks oma teehullusest ka blogima!) ja selgus, et see on enamvähem see teeideaal, mida olen igatsenud. Lisaks oli selles natuke tšillipipart, nii et iga lonks oli kergelt vürtsikas. Aga vürtsid mulle meeldivadki. Mõnus.
Kaifin ööd edasi. Kui viitsin, blogin veel. Mõtteid ja juhtumisi on vahepealsest ajast küllaga.

Kommentaare ei ole: