kolmapäev, 29. november 2006

Punk'd

Töö valmis. Lõpuks. Paar pisikest asja oleks võinud veel ära teha, aga ega nendega midagi ei juhtu, kui ma nad järgmisel nädalal valmis teen. Suht väsinud ja suhtkoht rahul. Vabandust!!! SUHTELISELT väsinud ja SUHTELISELT rahul :). Homme Tallinnasse ärikohtumistele ja pärastlõunal Praha kaudu Pariisi. Õhtuks kohal. Nüüd, kus kõik tehtud (peaaegu), hakkab pisike reisiärevus ka kohale jõudma.

Päeva film: imearmas sõbrants L kirjutas päeval MSN-is, et käis just Casino Royalet vaatamas ja sai võimsa elamuse. Et parim bondikas üldse. Järelikult kõlbab James Blond ka 21.sajandil vaadata. Või kuidas?

Päeva tüng: kullakallis sõbrants M päris MSN-is minu eluolu järele ja hakkasin talle jama ajama. Justkui oleksin juba kohal. Kiitsin Pariisi ja seltskonda. Jäigi uskuma. Napp tunnike hiljem kohtusime ühel üritusel ja oh seda üllatust! You got punk'd! Tuli kohe see raadioajakirjanik meelde, kes mõned aastad tagasi enda koduköögist edastas rindeteateid Afganistanist ... Aga miks kallis M mulle tuupi üritas teha, jääb siiralt arusaamatuks. Naised on mõnikord mõistetamatult agressiivsed!

1 kommentaar:

Maarika ütles ...

Kullakallis sõbranna M kirjutab: ju ma siis olin enda peale vihane, et ei jaganud välja, et sa mulle tünga teed! :D nüüd olen juba maha rahunenud ja tegelikult oli see väga hea tüng!!! :))