pühapäev, 26. november 2006

Pakun koolitust

Kutsun koolitusele teemal "Kuidas teha mälumängu nii, et 40 küsimusega mäng veniks vähemalt 3 tunni pikkuseks?". Moderaatoriks oleksin mina, lektoriteks-treeneriteks veteranmälurid Kubo ja Talve. Mõlemad mehed jagavad väärtuslikke kogemusi-oskusi. Koolituse maksumus 2000 krooni + käibemaks. Aeg ja koht kokkuleppel.
Nojah... Ei suutnud eilse mälumängu ajal isegi pahaseks saada. Vaatamata sellele, et mängujuht suutis mängu nagu kummi venitada. Küll oli vastamisaeg igavikupikkune, küll läks punktitabeli lugemine lootusetult sassi, küll oli vastusteleht iga vooru järel kuhugi haihtunud ja seda tuli paaniliselt otsida, küll oli vaja saalis olevate mängijatega vaielda-diskuteerida jne. Oeh... Nõndamoodi see mäng loogilise kahe tunni ja veerandi pealt kolmetunniseks veniski. Ja lisaks ei lugenud mängujuht ju veel küsimusi ette! Tubli veerand- või lausa pooltund jäi tal ju kasutamata... Rahu, ainult rahu!
Ma mõtlesin, et ainult mulle meeldib hirmsasti esineda-poosetada, aga järelikult on ikka veel küllalt inimesi, kes mulle edevuse arvestuses pika puuga ära teevad.
Päeva tegu: tutvumine Lõuna-Eesti kaunite kuppelmaastikega (sealjuures kaunite metsateedega). Ühel hetkel Räpinasse mälumängule navigeerudes avastasime end keset tee-ehitust. Õnnestus teha ekskursioon kohtadesse, kuhu pole kunagi varem sattunud ja kuhu tulevikus sattumine on ka ääretult kahtlane.

1 kommentaar:

Capelli ütles ...

Kõige huvitavam koht :"rahu, ainult rahu!"

aitame ennast ise


Tegelikult on mälumäng päris asjalik, selline ...rahulik!